Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، شبکه آموزشی دانش‌آموزی«شاد» که پس از شیوع ویروس کرونا در کشور برای حل مشکل تحصیلی دانش‌آموزان راه‌اندازی شد، توانسته است ١٢ میلیون دانش‌آموز را به خود جذب کند. از این تعداد حدود ١٠ میلیون دانش‌آموز حضور فعال یعنی حداقل ۵ ساعت فعالیت هفتگی در شاد دارند.

در حال حاضر بیشینه مصرف پهنای باند شبکه شاد به ٣۴۵ گیگابیت برثانیه رسیده است که نشان‌دهنده استقبال دانش‌آموزان و معلمان از این پلتفرم آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای فعالیت شاد برخی دانش‌آموزان و معلمان به کندی سرعت شبکه شاد انتقاد داشتند که با تلاش تیم فنی همراه اول و همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورای عالی فضای مجازی مشکل سرعت شبکه شاد تا حد زیادی برطرف شده است.

تیم فنی همراه اول و مدیران شبکه شاد روزانه جلساتی را با مدیران آموزش و پرورش استان‌ها آغاز کرده‌اند تا مسائل و مشکلات هر استان از جمله موضوع سرعت را حل کند. 

گفتنی است، سلسله جلساتی با عنوان  «٣٠ روز ٣٠ استان» با حضور سیدحسن الحسینی مدیر شبکه شاد و مدیران کل آموزش و پرورش در استان آغاز شده تا مشکلات و مسایل مربوط به این پلتفرم آموزشی حل شود.

پربیننده ترین خرید بدون کارت از سال آینده؟ قیمت انواع لپ تاپ‌های محبوب بازار +جدول قیمت روز موبایل اپل +جدول با ۶میلیون چه موبایلی می‌توان خرید؟ +جدول قیمت لوکس‌ترین لپ تاپ‌های بازار +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان فضای مجازی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ویروس سهام عدالت شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟

دانش‌آموزان پایه ششم برای دروس ریاضی و علوم باید در امتحانات هماهنگ کشوری شرکت کنند و امتحانات دیگر دروس نیز به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار خواهد شد.

امتحانات کشوری درس علوم روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت و امتحانات کشوری درس ریاضی پایه ششم روز  سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

در امتحانات کشوری، سوالات در سطح کشوری طراحی شده و برای تمام دانش‌آموزان پایه ششم کشور مشابه است اما تصحیح اوراق توسط معلمان خود دانش‌آموزان انجام می‌شود.

در امتحانات هماهنگ منطقه‌ای نیز سوالات دروس توسط منطقه آموزش و پرورش مربوطه طراحی می‌شود و برای دانش‌آموزان پایه ششم همان منطقه یکسان است اما تصحیح اوراق باز هم توسط معلمان خود دانش‌آموزان انجام می‌شود.

در پایه نهم نیز برای دروس ریاضی، علوم و فارسی سؤالات به صورت کشوری طراحی می‌شود و برای دیگر دروس سؤالات به صورت استانی است.

تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری و استانی پایه نهم توسط معلمان خود دانش‌آموزان انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر