Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@18:01:09 GMT

حلِ جدول، تاثیری در پیشگیری از زوال عقل ندارد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۶۶۴۰

متخصصان در یک مطالعه جدید ادعا کردند که حل کردن جدول و سودوکو از مغز در برابر زوال عقل محافظت نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، انجام فعالیت‌های فکری از قبیل حل جدول از سال‌ها قبل به عنوان روشی موثر در حفظ سلامت مغز معرفی شده که باعث می‌شود فرد در سال‌های آتیِ زندگی به زوال عقل دچار نشود. هرچند گروهی از متخصصان بر اساس بررسی‌های اخیر خود اظهار داشتند درحالیکه انجام کارهای فکری در طول زندگی توانایی ذهنی را تقویت می‌کنند اما لزوما از زوال عقل ناشی از افزایش سن پیشگیری نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه آبردین در اسکاتلند اظهار داشتند: در این مطالعه اطلاعات ۴۹۸ نفر مورد بررسی قرار گرفت که در سال ۱۹۳۶ متولد شده و در سن ۱۱ سالگی از آنان تست هوش گرفته شده‌ است.

در زمان شروع مطالعه جدید، شرکت‌کنندگان به سن ۶۴ سالگی رسیده بودند که حافظه کلامی و سرعت پردازش اطلاعات آنان در مدت زمان ۱۵ سال پنج بار مورد آزمایش قرار گرفت.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، نتایج بدست آمده نشان داد درحالیکه انجام فعالیت‌های فکری از قبیل حل جدول و سودوکو توانایی ذهنی را تقویت می کند اما با بالا رفتن سن هیچ تاثیری بر پیشگیری از زوال عقل ندارد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۶۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معرفی حریفان تنیسور‌ها در جدول اصلی رقابت‌های ۱۰۰۰ امتیازی
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟