Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی سمنان در خصوص موضوع کاهش سرعت در بزرگراه‌ها معتقد است اگرچه از نظر فرهنگی شاید عده‌ای باشند که در رانندگی قانون‌شکنی کنند اما درست نیست به جای هزینه کردن برای رشد فرهنگی جامعه به یکباره کل صورت مسئله پاک شود.

به گزارش تین‌نیوز،  وحید طاهری با تاکید بر این‌که رانندگان قانون‌شکن در همه جای دنیا حتی در آلمان و آمریکا وجود دارند و نباید و نمی‌توان به این دلیل جلوی پیشرفت و افزایش سرعت را گرفت، در تین‌نیوز نوشت: باید در وجوه مختلف سرمایه‌گذاری کرد و هزینه را در نظر گرفت، ماهیت پیشنهاد کاهش سرعت عقب‌گرد به گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بدون شک با تغییر تابلوهای محدودیت سرعت و صرف هزینه برای این امر کمکی به رشد فرهنگ رانندگی نخواهیم کرد بلکه بهتر است از دوران آموزش ابتدایی به جای آموزش برخی دروس کم اهمیت چند درس نظری و عملی مرتبط با ترافیک در نظر گرفته شود و از کودکی آموزش‌های مختلف رانندگی و کمک‌های اولیه ارایه شود.

این کارشناس حوزه حمل‌ونقل تاکید کرد: هم‌زمان با این اقدام می‌توان تعرفه‌ها و مالیات و هزینه‌های بیمه را برای رانندگان خلافکار چند ده برابر کرد و با افزایش تعداد دوربین‌ها و افزایش هوشمندی جاده‌ها سیستم اخذ جرایم را بهبود ببخشید.

این استاد دانشگاه افزود: در گام بعد باید با بهبود امکانات امداد رسانی و خدمات اورژانسی زمینه را برای کاهش تلفات رانندگی افزایش داد. 

طاهری با بیان‌ این‌که کلیه تئوری‌ها راجع به انرژی جنبشی وسیله و کاهش مصرف سوخت در سرعت‌های پایین‌تر از 120 یا 110 مورد تایید است، خاطرنشان کرد: با این حال مخالف کاهش حد مجاز سرعت و خواستار سرمایه‌گذاری بر روی حل ریشه‌ای مشکلات فرهنگی در این خصوص بین رانندگان هستم.

این کارشناس حوزه حمل‌و‌نقل افزود: به‌هرحال چه الان و چه آن زمانی که حد سرعت مثلاً به 110 کیلومتر بر ساعت کاهش یابد باز هم شاهد فیلم ثبت شده عبور رعد آسای خودروهایی با سرعت بالای 200 خواهیم بود.

وی گفت: معتقدم کاهش سرعت مجاز، تاثیر چندانی بر کاهش تلفات جاده‌ای ندارد درست مثل زمانی که قیمت بنزین از 100 تومان به 1000 تومان رسید و جز در مقطع زمانی کوتاهی هیچ کاهشی در مصرف سوخت و کاهش ترافیک معابر شهرها مشاهده نشد چرا که  مردم ما علاقه زیادی به استفاده از وسایل شخصی دارند و هر هزینه‌ای را هم حاضرند برای آن بپردازند.

عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد سمنان با تاکید بر این‌که نمی‌شود مردم را از سفر با وسایل شخصی بازداشت افزود: بسیاری از مردم مجبورند برای گذران زندگی و کار و تلاش سفرهای متعددی داشته باشند در چنین شرایطی چرا فرصت را از تلاش برای حل ریشه‌ای مشکل از دست بدهیم؟

وی با طرح این پرسش‌ها که چرا از دولت مطالبه نکنیم  با زیرساخت‌های مخابراتی مناسب سرعت اینترنت را بالا ببرد و امکان دورکاری را فراهم کند و چرا نباید جاده‌ها را مناسب ساخت و کاربری زمین‌های اطراف راه را سر و سامان داد تا ایمنی راه‌ها افزایش یابد گفت: به جای درمان‌های مقطعی باید راه دیگری یافت. اگر خودروسازان مجبور شوند ملاحظات ایمنی را بیش‌تر منظور کنند سود آن بیش از منفعت کاهش حد مجاز سرعت است.

طاهری خاطرنشان کرد: آیا نمی‌توان با سیستم‌های نه چندان پیچیده جاده‌ها را هوشمند کرد که در صورت بروز حادثه مراکز اورژانسی اتوماتیک مطلع شوند و نیروی کمکی ارسال کنند و منتظر تماس شهروندی با موبایلی که در بیابان‌ها هم آنتن نمی‌دهند با تلفن 110 نبود؟ چرا سیستمی در خودروها تعبیه نمی‌شود که به محض بروز حادثه یا بالا رفتن سرعت از حد مجاز به طور اتوماتیک به مراکز پلیس و اوژانس سیگنالی ارسال شود و موقعیت خودرو را اطلاع دهد؟ 

این استاد دانشگاه تاکید کرد: مسائل مرتبط با ترافیک ارتباط زیادی با بازتاب تفکر مردم هرجامعه و هر کشوری راجع به مسائل اقتصادی و فرهنگی دارد و اقتصاد هم اولین آجر ساخت خانه محکم کشورها است پس باید تلاش کرد با حل ریشه‌ای مسائل آن را یک بار برای همیشه حل نمود.

طاهری افزود: مشکلات ترافیکی و تلفات رانندگی و ضرر و زیان بیمه‌ها و بی‌کیفیت بودن جاده‌ها همه و همه ریشه در اقتصاد دارد. اقتصادی که در صورت توانمند بودن می‌تواند مشکلات فرهنگی را هم حل کند بنابراین همه تلاشگران این عرصه باید هر قدر در توان دارند در جهت هم افزایی به‌کار ببندند تا تلفات رانندگی در حالی کاهش یابد که در عین حال مردم سریع تر به مقصد برسند تا بهتر کارکنند و بیشتر پول بسازند تا دیگر خانواده‌ای زیر خط فقر وجود نداشته باشد.

حداکثر سرعت مجاز در برخی کشورهای اروپایی کشور سرعت مجاز بریتانیا 112 ایرلند 120 آلمان 140 ایتالیا 130 فرانسه 130 یونان 130 اوکراین 110 نروژ 100 سوئد 110 روسیه 110 بوسنی 130 لهستان 140 هلند 120 اسپانیا 120 پرتغال 120

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق گفت: باید تدابیر لازم در کشور عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی (ع) صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمدکاظم آل‌صادق امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت‌_ در نشست مشترک با مشاور وزیر داخلی عراق اظهار کرد: با شکوه برگزار شدن مراسم اربعین‌حسینی سال گذشته مرهون تعامل و همدلی مسئولان دو کشور بود.

وی با تاکید بر اینکه تدابیر لازم در کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی صورت گیرد، افزود: مقرر شده خط‌مشی راه‌ها و نصب علائم بیشتر در مسیرها کار شود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق اضافه کرد: با توجه به اینکه تردد زائران بیشتر در گذرگاه مهران است باید در ایام اربعین‌حسینی با هماهنگی دو کشور امکانات از جمله سرویس‌های بهداشتی، سوله‌های خنک‌کننده و منابع نگهداری آب و یخ فراهم شود.

کد خبر 751171

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • واژگونی مرگبار یک ال ۹۰ در رشت
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر 
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!